Leiths Techniques Bible, by Lucinda Bruce-Gardyne
€25.00
CONTACTE-NOS
Leiths Techniques Bible is the ultimate cooking reference book. Here you will find all the information taught during the year-long diploma course at Leiths School of Food and Wine. Learn how to prepare meat and fish, make perfect pastry and bread, as well as equip a kitchen. Understand what makes recipes work and what has happened when they haven’t. With answers to every cooking question from how to make perfect mashed potatoes to making a spun sugar cage, this is an indispensable book for everyone from the novice cook to the experienced chef.
PartilheProdutos Relacionados
Bacalhau de Cem Maneiras
Francisco Guedes nasce em Matosinhos, em Julho de 1949. A sua ligação aos livros (produção) inicia-se nas Edições ASA, em 1986. Em 1999 apresenta à Câmara Municipal da Póvoa de Varzim um projecto – Correntes d´Escritas – que desde 2000 … Ler mais
Fruta & Sobremesas, Cozinha deliciosa e saudável, Selecções do Reader´s Digest
Fruta & Sobremesas, Cozinha deliciosa e saudável, Selecções do Reader´s Digest Partilhe
James martin’s great british dinners
James martin’s great british dinners Partilhe